Isolatie

Zolderisolatie plaatsen in Ronse en omstreken? Kies voorPot Dakwerken Sanitair

Een slechte zolderisolatie is de voornaamste oorzaak van warmteverlies in uw huis. Bij een slecht geïsoleerde woning gaat er maar liefst 25% van de warmte verloren via het dak. Dat zorgt voor een koude woning en een hoge energierekening. Er zijn verschillende manieren om dit aan te pakken:

Dakisolatie aan de binnenkant

Uw zolder aan de binnenkant isoleren schept een aangenaam leefklimaat. De temperatuur blijft leefbaar zodat u zonder kou op uw zolder kan vertoeven. Heeft u een schuin dak? Dan is minerale wol de meest eenvoudige oplossing.

Dakisolatie aan de buitenkant

Isoleren aan de buitenkant is een grote taak. Daarom kan u deze isolatie best kan combineren met een volledige renovatie van uw dak. Pot Dakwerken Sanitair heeft handige isolatiepanelen ter beschikking die reeds van tengel- en panlatten zijn voorzien.

Vloerisolatie

Gebruikt u uw zolder als stockageplaats? Dan kan u ook gewoon uw zoldervloer isoleren. De warmte wordt goed binnen gehouden en isolatie in de rest van de zolder wordt zo overbodig.

Wilt u zolderisolatie plaatsen in Ronseen omstreken? Wij van Pot Dakwerken Sanitair isoleren vakkundig uw zolder. Neem telefonisch contact op met Pot Dakwerken Sanitair en vraag uw gratis offerte aan.

ENERGIE-EFFICIËNT, HEEL HET JAAR DOOR DANKZIJ POT DAKWERKEN SANITAIR.